Korey's Wordpress Plugins Forums Forum Index Korey's Wordpress Plugins Forums
Home of Lazy-K Gallery
 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Korey's Wordpress Plugins Site

Lazy-K Gallery not working in XAMPP for Windows v1.5.5

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Korey's Wordpress Plugins Forums Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Josip



Joined: 27 Jan 2007
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 27, 2007 4:13 am    Post subject: Lazy-K Gallery not working in XAMPP for Windows v1.5.5 Reply with quote

Hi Korey,

It's great to see a you constantly updating this already great gallery plugin.
I have been using XAMPP to test my website on computer locally.

The gallery folders do appear, but when i click on a folder it doesn’t go into the folder to show the contents.

This is the url before i click on any of the folders:
http://localhost/wordpress/?page_id=28

This is the url after i click on the folder just once but doesn’t go into the folder:
http://localhost/wordpress/?page_id=28&lzkfile=China%2F

Each if i click on any folder again: example 'china' folder:
http://localhost/wordpress/?page_id=28&amp%3Blzkfile=China%2F&lzkfile=China%2F

If i keep clicking on any folder it just keeps adding extra stuff to the url:

I am using:
WordPress v2.0.7
Lazy-K Gallery v1.4
XAMPP for Windows v1.5.5
PHP v4.4.4
PHP v5.2.0
MySQL v5.0.22

I still get the same issue with other versions of WordPress or Lazy-K gallery Crying or Very sad

Cheers,

Josip Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Korey
Site Admin


Joined: 13 Oct 2006
Posts: 143
Location: United States

PostPosted: Tue Jan 30, 2007 3:41 am    Post subject: Reply with quote

Hey Josip-

Good to hear from you again. I've seen this before, and while I don't recall all the details off hand, it has something to do with the way a delimiter is set up in the PHP configuration. It's set as "&" but should be just ";". That's all from my memory though. I'll look through the forums and comments as well as my email correspondence to see if I can find that discussion.
_________________
Korey - Developer of Lazy-K Gallery
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Korey's Wordpress Plugins Forums Forum Index -> Bug Reports All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP